Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

9 maanden invulboek: een origineel kraamcadeau

Vanaf het moment dat je zwanger bent, gebeurt er zoveel met je als aanstaande moeder. Niet alleen realiseer je je dat er over negen maanden een kleintje in je armen ligt, maar daarnaast verandert er ook heel veel in jezelf. Vaak volgen de veranderingen zich zo snel op dat het later moeilijk terug te halen is hoe je je op een bepaald moment in je zwangerschap precies voelde en wat je allemaal meemaakte. Het kan daarom fijn zijn om je ervaringen op te schrijven, zodat je later weet hoe het ook alweer voelde en waar je je mee bezig hield tijdens deze veelbepalende periode in je leven.

Het 9 maanden dagboek

Voor het bijhouden en noteren van deze herinneringen kun je natuurlijk een ‘gewoon’ notitieboekje gebruiken, maar het is toch veel leuker om een speciaal 9 maanden invulboek hiervoor te gebruiken? In het 9 maanden dagboek kun je alles kwijt wat je graag wilt opschrijven en heb je daarnaast ruimte voor het plaatsen van foto’s. Zo kun je dus een uniek document aanleggen, zodat je later per maand kunt teruglezen wat je allemaal meemaakte en hoe je dit hebt ervaren. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je kindje als het later groot is.

Dus ben je momenteel zwanger of ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, een cadeau voor een babyshower of een zwangerschapspresentje? Kies dan voor een negen maanden invulboek, het is erg leuk om in te vullen en zeker om later terug te lezen, want dit leuke invulboekje van Studio Ins & Outs’ invulboeken wordt met de jaren alleen maar meer waard.