Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Backpacken in essentie

 

Wij houden van backpacken. De eerste keer dat jij in je eentje de wereld over gaat en je voeten op onbekend terrein zet zul je worden overwelmd door een ongekend gevoel. Het gevoel dat je vrij bent en op het punt staat om de wereld te gaan verkennen.

Backpacken is een avontuur op zich. Zo zul je veel nieuwe ervaringen opdoen. Ervaringen waarvan je nooit dacht dat je ze ooit zou kunnen hebben. Door jezelf in het onbekende te gooien zet je de deur naar je hart open. Je leert de chaos van het leven te trotseren. Backpacken maakt je wijs.

Leven uit je tas. Iedere nacht slapen in een nieuwe stad. Het is waar de menselijke geest naar verlangd tot in het diepste van haar kern. De exploratie van de innerlijke als uiterlijke domeinen van wat het universum te bieden heeft.

Dat is wat backpacken uniek maakt. Dat is wat backpacken een religieuze ervaring maakt. En dat is waarom wij aan iedere vrije geest die op deze aarde rondwandelt wij de aanbeveling doen om te gaan backpacken. Pak je tas in. Neem alleen het broodnodige mee. Leeg je geest en zet jezelf open voor een nieuwe beleving.