Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Een mooie glossy als huwelijkscadeau

Bent u al langere tijd op zoek naar een leuk huwelijkscadeau? Of misschien pas net, maar wilt u graag indruk maken met uw huwelijkscadeau? Wij van Jilster weten precies hoe u echt indruk kunt maken met uw huwelijkscadeau. Doordat wij veel ervaring hebben op het gebied van huwelijkscadeaus, weten wij wat bruidsparen erg leuk vinden om te krijgen. Daarnaast hebben wij een glossy als huwelijksgeschenk ontworpen. Een glossy is een soort tijdschrift waar u de mooiste herinneringen aan het bruidspaar in kunt zetten. Er is genoeg ruimte voor de foto’s die u wilt plaatsen en voor alle tekst die u kwijt wilt. Het is ook een erg leuk idee om het huwelijkscadeau met een aantal vrienden samen te stellen. Zo wordt de glossy een erg leuk cadeau dat u als vriendengroep kunt geven en zorgen jullie er samen voor dat de mooiste momenten op een mooie plek verzameld worden.

 

Op een leuke en makkelijke manier uw huwelijkscadeau ontwerpen

 

Wij hebben een online programma ontwikkeld dat u helpt bij het maken van een glossy als huwelijkscadeau. Een glossy als huwelijkscadeau ontwerpen is daardoor erg gemakkelijk en leuk om te doen. Doordat Jilster u intensief begeleid tijdens het hele proces van het maken van de glossy, zorgen wij ervoor dat uw glossy er een wordt om niet snel te vergeten. Wij zorgen ervoor dat uw glossy wordt afgedrukt op mooi papier en van goede kwaliteit zal zijn. Dit kunt u testen doordat wij u eerst een proefversie van de glossy sturen. U ziet dan of alle foto’s en teksten goed geplaatst zijn en of u de glossy zelf van goede kwaliteit vindt. Wanneer er nog dingen ontbreken of wanneer u dingen graag anders wilt zien, dan kunnen wij dat op dat moment nog gemakkelijk veranderen. Zo zorgen wij ervoor dat u blij zult zijn met uw gemaakte glossy en met trots zult overhandigen aan het bruidspaar!

 

Met trots uw glossy overhandigen

 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het maken van een tijdschrift als huwelijkscadeau? Neem dan snel een kijkje op de website van Jilster om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij helpen u graag bij het maken van de glossy en hopen dat het bruidspaar erg blij zal zijn met uw gemaakte glossy!