Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

https://www.sweetandspicy.nl/

Het leren van het plannen van een bruiloft leer je bij NEA weddingplannerschool. Om de perfecte dag voor iemand te organiseren moet je rekening houden met veel verschillende aspecten. Er komt vaak veel kijken om de dag van iemand zijn of haar dromen te regelen en hier heb je de nodige kennis zeker wel voor nodig. Op de NEA weddingplannerschool word je geleerd hoe je als een ondernemer, zelfstandig aan de slag kunt gaan met het beoefenen van het beroep van een weddingplanner. Je krijgt lessen waarin je vakkennis leert om deze in de praktijk te kunnen toepassen. 

Wat je leer je op de NEA weddingplannerschool?

Als student van NEA weddingplannerschool krijg je veel kennis mee om de perfecte dag van een bruiloft te organiseren. Zo word je bijgebracht hoe je de wensen van een bruidspaar goed weet terug te laten komen tijdens de bruiloft. Je moet bij het plannen van een bruiloft ook rekening houden met het budget van je klanten en ook hier word je goed over ingelicht op de NEA weddingplannerschool. Een weddingplanner heeft een erg verantwoordelijke taak en houdt zich ook bezig met meerdere aspecten tijdens het organiseren van een bruiloft. Op de NEAweddingplannerschool word je compleet klaargestoomd om alles met betrekking tot het plannen van een bruiloft onder de knie te krijgen. Naast dat je bij NEA weddingplannerschool leert hoe je de gehele dag voor het bruidspaar moet plannen, word je ook bijgebracht hoe je een draaiboek kunt bijhouden, zodat alles goed kan verlopen tijdens de dag. Je moet de bruiloft zo kunnen plannen dat het bruidspaar niets merkt van eventuele tegenslagen. 

Programma’s 

De school biedt meerdere programma’s aan tot weddingplanner. Je krijgt les in twee verschillende onderdelen, waar je kennis gaat maken met het plannen van een bruiloft op zich en daarnaast met het organiseren van een perfecte dag. Bij NEA weddingplannerschool word je alles bijgebracht wat je dient te weten voor het organiseren van een bruiloft en zal er genoeg worden gehamerd om alle aspecten van een weddingplanner aan de studenten bij te brengen. Na de lessen te hebben gevolgd, gaan de studenten van NEA weddingplannerschool meelopen met een ervaren weddingplanner. Tijdens deze stage worden meerdere opdrachten gedaan, die uiteindelijk worden uitgewerkt in een verslag. Dit verslag vormt dan ook direct het afstuderen. Wil jij meer weten? Kijk dan op https://weddingplannerschool.nl/.