Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet.nl – Een ex terugkrijgen: in deze gevallen niet doen!

Een ex terugkrijgen: in deze gevallen niet doen!

Wat betreft een ex terugkrijgen, verschillen de meningen enorm. De een zegt dat het terugkrijgen van een ex in alle gevallen goed is, terwijl een ander hierin een heel stuk kritischer is. In verschillende situaties is het níet verstandig om een ex terug te willen krijgen. Het kan moeilijk zijn om dit dan ook écht niet te doen, maar het is dan echt het beste. Dit artikel schetst in welke gevallen het niet verstandig is om een ex terug te krijgen en wat de vervolgstappen daarna zijn.

Probeer je ex niet terug te krijgen indien…. 

Een ex terugkrijgen, is zoals in de inleiding al besproken niet in alle situaties wenselijk. Als al meerdere keren de relatie gestopt is, kan het soms beter zijn om het contact helemaal te verbreken. Om dan nóg een keer het samen te proberen, kan dan in de toekomst ook niet goed gaan waarschijnlijk. Het is dan zonde van de tijd en de moeite. Bij (emotioneel) misbruik van jou of mensen in je omgeving (bijvoorbeeld je kinderen), moet je nooit proberen om je ex terug te krijgen.

Maar wat nu ik mijn ex niet meer terug ga krijgen?

Als je de keuze gemaakt hebt om niet meer je ex terug te krijgen is dit in sommige gevallen een goede keuze geweest. De stap die hierna moet volgen, is weer terug tot jezelf komen. Om dit te doen, is het handig om dingen te doen waar je plezier aan beleeft. Jouw hobby uitvoeren, of samen met vrienden wat drinken, kan je weer op het goede pad krijgen.

De keuze maken om wel of niet een ex terug te krijgen is niet makkelijk… In veel gevallen, zijn allerlei dingen gebeurd, die niet zomaar vergeven kunnen worden.  Soms is het niet zo zwart-wit als in dit artikel is geschetst. Als dit het geval is, kunt u via liefdesverdriet.nl meer informatie verzamelen, om een keuze te maken. Een ex terugkrijgen, kan in de meeste gevallen nog steeds goed uitpakken! Kijk gerust eens op de site om te ontdekken of u moet proberen om uw ex terug te krijgen of niet.

https://www.liefdesverdriet.nl/terug-naar-je-ex-gaan-doen-of-niet/