Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Mediator in Soest nodig?

Bent u op zoek naar een mediator in Soest? Dan ben ik, Anniek Schuurs er voor u. Als mediator in Soest ga ik betrouwbaar en betrokken te werk, met een gedegen financiële expertise waar u goed gebruik van kan maken. U heeft namelijk niet alleen iemand nodig die als derde partij u kan helpen om bepaalde conflicten op te lossen, maar ook iemand met juridische én financiële kennis. Op deze manier krijgt u van mijn een snelle en creatieve oplossing, waarmee de kosten van een dure advocaat worden beperkt. Op deze manier heeft u de oplossing meer zelf in de hand, want deze is gezamenlijk gedragen én op basis van een aantal duurzame afspraken die in de toekomst robuust zullen blijven. 

Anniek Schuurs, mediator in Soest

Als mediator in Soest kan ik voor u aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de relatie wordt behouden, of op een fatsoenlijke manier beëindigd. U bent van discretie verzekerd de gehele tijd dat we samenwerken. Een van de gebieden waar ik u mee kan helpen zijn echtscheidingen. 

Echtscheidingen

Echtscheidingen zorgen ervoor dat er in één keer heel veel op u af kan komen, terwijl u er misschien niet helemaal klaar voor bent. Bij een echtscheiding kunt u van mij verwachten dat er snel overzicht zal komen over de financiën; dat alles juridisch goed geregeld zal zijn in een begrijpelijke taal; dat het belang van het kind écht voorop staat; en bij mij kunt u verwachten dat u een vaste pakketprijs krijgt. Dit vertaalt zich in lagere tarieven dan die van een echtscheidingsadvocaat. 

Hulp bij echtscheidingen

Doordat echtscheidingen een zeer aangrijpend proces zijn, kan het erg lastig zijn om afspraken te maken door alle emoties. Bovendien zijn uw belangen ineens tegengesteld. U moet door twee verschillende processen tegelijkertijd heen gaan: het juridische, financiële en praktische zaken regelen én het emotionele proces van verlies accepteren. Daarnaast maken boosheid en verdriet het vaak nóg moeilijker om helder te kunnen blijven terwijl alle officiële dingen geregeld moeten worden. Met een juiste begeleiding wordt dit allemaal wat minder pijnlijk en verwarrend.