Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Mijn huis laten verkopen door een goede makelaar uit Veenendaal

Ik had een goede makelaar uit de omgeving van Veenendaal nodig die mij kon helpen om mijn huis te verkopen. Zelf weet ik dat mijn appartement in het centrum erg populair is tegenwoordig en dat sommige mensen, omdat ze er snel vanaf moeten, best wel lage prijzen gaan vragen. Ik wilde wel winst halen in mijn appartement dus wilde ik een makelaar die realistisch keek naar prijzen en dat mijn huis op een goede manier werd verkocht.

Bij deze makelaar uit Veenendaal velen diensten krijgen

Op een gegeven moment had ik een fijne makelaar uit de omgeving van Veenendaal gevonden die mij wilde helpen met het verkopen van mijn huis. Een goede vriend van mij heeft daar ook zijn huis laten verkopen en heeft mij hun aangeraden. Dus ben ik naar Zonnenberg Makelaardij gegaan om te kijken wat ze mij allemaal konden aanbieden qua diensten. Het gesprek ging heel goed en ik had een goede klik met de makelaar. Bovendien kon hij mij meer aanbieden dan ik had verwacht. Hij zou namelijk ook de fotografie van mijn huis regelen en ervoor zorgen dat mijn huis op Funda komt zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Dat vond ik zelf een goede dienst

Een fijne makelaar

Nadat we alles hadden besproken om het huis te verkopen kon ik de rest aan de makelaar overlaten en kreeg ik wel te horen wanneer er iets ging gebeuren rondom het verkopen van het huis. Binnen een paar weken had ik de fotograaf gehad en stond mijn huis op Funda. Daarna ging alles heel snel! Na een paar dagen had ik al meerdere bezichtigen op de planning staan en uiteindelijk drie weken later was mijn huis onder voorbehoud verkocht. Echt super goede service en fijn dat mijn huis zo snel is verkocht.

Zonnenberg Makelaardij

Wilt u meer weten over de goede services en diensten van Zonnenberg Makelaardij? Bekijk dan de website van Zonnenberg voor meer informatie over alle soorten diensten die zij u kunnen aanbieden. Via de website kunt u ook een afspraak maken met een van de medewerkers.