Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Nieuw speelgoed uitkiezen

Het kan soms erg lastig zijn om leuk speelgoed uit te kiezen voor baby’s. Je wilt dat je kind er blij mee is en dat het er veilig mee kan spelen. Ook het inrichten van de babykamer is lastig. Je wilt natuurlijk graag dat alle meubels goed bij elkaar passen en het geheel er leuk uitziet.

 

Veiligheid

Een babykamer moet er leuk uitzien, maar je wil natuurlijk ook dat de kamer geschikt is voor een baby. Zo moeten er nergens scherpe hoeken zijn, waar een baby of klein kind zijn hoofd tegenaan kan stoten. Ook moeten er geen losse kleine voorwerpen kunnen rondslingeren, die een kind zou kunnen opeten. Zorg er ook voor dat er een goede kledingkast is waar alle babykleding en later kinderkleding in opgeborgen kan worden. Je wilt namelijk niet dat babykleding en kinderkleding overal rondslingeren. Voor nieuwe ouders is het ook lastig om te bedenken wat noodzakelijk is en wat misschien weggelaten zou kunnen worden.

 

Passend speelgoed

Het speelgoed dat je koop voor je kind moet ook goed bij het kind passen. Sommige kinderen houden ervan om te bewegen. Voor hen is een babygym of een loopfiets goed speelgoed. Andere kinderen houden echter meer van creatief bezig zijn. Voor hen zijn puzzels of blokken beter. Andere kinderen houden weer veel van knuffelen en slapen graag met veel knuffels. Bedenk goed wat voor soort speelgoed goed bij je kind past en waarmee je hem het gelukkigst maakt.

 

Advies op maat

Jut en Juul begrijpt goed dat deze beslissingen erg moeilijk kunnen zijn. Daarom staan zij ook altijd klaar om je te begeleiden bij de inrichting van je babykamer of het aankopen van speelgoed of babykleding. Bel ze gerust voor advies of ga langs bij de winkel in Leiden. Hierdoor zul je zeker weten dat je babykamer een veilige, maar ook gezellige ruimte is voor je baby. Hierdoor kun je met een gerust hart je baby op de kamer met zijn nieuwe speelgoed laten spelen.

 

https://www.jutenjuul.nl/