Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie is iets waar goed over nagedacht moet worden. Waarom wilt u een onderooglidcorrectie? Is het werkelijk nodig? Een onderooglidcorrectie is een kleine cosmetische ingreep, maar wel echt een ingreep, waarbij er met een mes dicht bij uw oog gesneden wordt. Ik probeer u niet af te schrikken van een onderooglidcorrectie, maar het zijn wel de feiten. Veel mensen willen een onderooglidcorrectie omdat ze het idee hebben dat ze er oud uitzien, en daar willen ze iets aan veranderen omdat ze zich nog jong voelen. Ik heb een boodschap voor deze mensen, die een onderooglidcorrectie willen nemen. Iedereen wordt oud, en iedereen krijgt rimpels. Rimpels zijn niet lelijk, ze zijn een natuurlijke oorzaak van op leeftijd raken. Rimpels zijn juist goed, kijk hoe lang u al heeft geleefd!

Neem geen ooglidcorrectie

Alle plastische chirurgie, behalve voor mensen die het echt om medische redenen nodig hebben, zoals brandwonden, is eigenlijk onzin. Je moet helemaal geen onderooglidcorrectie nemen omdat je je lelijk voelt! Nadat dat onderooglid Is gecorrigeerd, zal je toch weer een ander aspect aan jezelf vinden die je minder mooi vind. Je moet gewoon jezelf en je uiterlijk accepteren zoals het is, mooi, maar met onvolkomenheden. Niemand is perfect, dus niemand hoeft er ook perfect uit te zien. Daarom is een onderooglidcorrectie onzin, je zult je pas mooi voelen als je wat zelfvertrouwen hebt om minder mooie dingen aan je uiterlijk te hebben, en die durven te laten zien!

Gehersenspoeld

De reden dat je een onderooglidcorrectie wilt, is dat jij jezelf een beeld van schoonheid probeert aan te praten die onmogelijk is te bereiken voor de meeste mensen. We zijn allemaal gehersenspoeld door tijdschriften vol met foto’s van beeldschone mannen en vrouwen, die allemaal gefotoshopt zijn. Ook op tv en in films zien we mensen die een prachtig uiterlijk hebben, maar die mensen zijn gewoonweg niet representatief voor de algemene populatie. De meeste mensen zien er nou eenmaal een beetje saai, misschien zelfs een beetje lelijk uit. Who cares? Aan het einde van de dag maakt het toch niets uit, want mooie en lelijke mensen gaan uiteindelijk toch dood, en worden niet meer herinnert. Neem daarom geen onderooglidcorrectie!