Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Op zoek naar een mediator in Wageningen?

Bent u op zoek naar een mediator in Wageningen? Dan hoeft u niet langer te zoeken, want u heeft In2Mediation gevonden. Wij zijn een hulp bij scheiden in de omgeving van Ede en Veenendaal. De eerste stap is al gezet, namelijk dat u graag wil scheiden. De echtscheiding moet worden aangevraagd. Hoe dit proces zal verlopen, zal voor altijd in uw geheugen gebrand staan. Zonde wanneer die herinnering zal zijn van een moeizaam en stressvolle tijd. Vol met ruzies en onzekerheid. Daarnaast kunnen er ook nog kinderen in het spel staan, hoe de scheiding verloopt zal veel van hen voor de rest van hun leven tekenen. Daarom is het een goed idee om een mediator in te schakelen. In2mediation Mediator Wageningen om precies te zijn!

In2Mediation, mediator in Wageningen

In2Mediation is mediator in Wageningen en omgeving, en wij kunnen helpen om het proces van scheiden soepel te laten verlopen, zodat alle partijen tevreden weg kunnen lopen. Ik begeleid u van het begin helemaal tot aan het einde bij het afwikkelen van de scheiding. Alle afspraken die samen gemaakt worden onder mijn begeleiding zullen opgenomen worden in het echtscheidingsconvenant. Wanneer het van toepassing is, gaan we ook kijken naar een ouderschapsplan. Het voordeel van een mediator inschakelen, is dat u geen echtscheidingsadvocaat nodig heeft. Daarnaast zorgt een mediator voor een zowel voordelige als snelle afhandeling van het scheidingsproces. U kunt er dus op rekenen dat u zo weinig mogelijk tijd eraan kwijt bent, en snel verder kan gaan met uw leven.

Mediator vs. advocaat

Tot slot is het voordeel van een mediator ten opzichte van een scheidingsadvocaat dat het mogelijk blijft om op de lange termijn toch een duurzame relatie te onderhouden. Natuurlijk is het niet leuk dat het definitief voorbij is, maar veel ouderparen kunnen toch over de jaren heen goed met elkaar overweg na de scheiding, doordat een mediator betrokken is gebleven. We werken tegelijkertijd aan oplossingen vinden die voor beide partijen werken, waar geen van de twee voorgetrokken wordt. Dit zal jaren later bij volgende discussies nog van pas komen.