Romantic florida weddings
Image default
Offers

Relatietherapie was precies wat ik zocht

Ik ben sindskort relatietherapie aan het volgen met mijn vriend. De laatste tijd kregen mijn vriend en ik steeds meer ruzie over de kleinste dingen en we wisten dat dit niet meer verder kon gaan. We hadden maar twee opties, of we nemen een pauze in onze relatie of we gaan op relatietherapie. Ik had zelf nog het vertrouwen dat we dit konden redden, dus we kozen samen voor de relatietherapie.

Goed relatietherapie volgen

We gingen dus op zoek naar een praktijk die goede relatietherapie gaf. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want we zijn vele praktijken afgegaan, maar we hadden steeds geen klik met de persoon. Na een tijdje begonnen we minder hoop te krijgen dat we onze relatie kunnen redden. Gelukkig wist een goede vriendin van mij nog een praktijk die haar heeft geholpen. We namen contact op met Quint Relatietherapie en kregen snel een antwoord terug wanneer we even konden langskomen voor een kennismakingsgesprek. Op het kennismakingsgesprek hadden we een aardige vrouw die niet partijdig was en naar ons beide luisterde. We hadden meteen een goede klik met haar en besloten om nog een paar sessie bij deze praktijk te volgen, want we merkte dat we langzaam weer onze relatie aan het opbouwen waren.

Mooi resultaat

We zijn nu een paar maanden verder en we hebben echt een goede ontwikkeling doorgemaakt. Samen weten we nu waar het in de afgelopen maanden is fout gegaan bij ons en dat hebben we goed aangepakt, dankzij de hulp van de relatietherapie. Hierdoor hebben we weer meer focus voor elkaar en doen we allerlei dingen met elkaar op een leuke manier. Onze ruzies zijn bijna helemaal verdwenen en daar zijn wij super blij mee. Onze toekomst ziet er goed uit met een nieuwe frisse start dankzij Quint Relatietherapie.

Contact

Wilt u ook relatietherapie in de omgeving van Veenendaal krijgen? Bekijk dan eens de website van Quint Relatietherapie voor meer informatie. Zij willen u graag helpen om uw huwelijk of relatie een tweede kans te geven, want in principe overwint liefde alles.

https://quintrelatietherapie.nl/relatietherapie-veenendaal/