Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Stretchtent verhuur voor uw evenement

PavilionRex is dé partij voor stretchtent verhuur

Op zoek naar een stretchtent verhuur bedrijf voor een sfeervolle stretchtent voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival of ander evenement? Dan bent u bij PavilionRex op het juiste adres. Wij zetten de stretchtent voor u op, en breken deze ook weer binnen no-time af. We hebben een vestiging in Gelderland, en eentje in Limburg. Op deze manier kunnen wij veel klanten van dienst zijn en voorzien van een stretchtent op locatie. Uiteraard bent u bij PavilionRex verzekerd van goede service en kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs.

Stretchtent verhuur in verschillende maten

Niet alleen verschillende maten, maar ook verschillende kleuren. Zo kunt u een stretchtent in de kleur zwart, zand, grijs, taupe, taupe-wit, zwart-wit, antraciet of zelfs paars-fuchsia huren. In de maten S, M, L of maatwerk (voor meer dan 133 personen). Op deze manier heeft PavilionRex voor elk feest of evemenent een geschikte stretchtent in het assortiment. Onze tenten zijn koppelbaar en daarom zijn er verschillende afmetingen mogelijk.

Zoals u ziet geeft een stretchtent een prachtige sfeer aan uw evenement of feest. Daarnaast is het nog super functioneel ook. U komt onze stretchtenten tegen op bruiloften, jubilea, festivals, bedrijfsfeesten en -evenementen, concerten en u heeft hem zelfs kunnen spotten in een recente Nederlandse film.

In combinatie van de stretchtenten verhuren wij optioneel:

  • Vloerdelen
  • Prikverlichting
  • LED spots
  • Windreductiedoek
  • Terras/Tentverwarming
  • Ballasttanks

Waarom kiest u voor PavilionRex?

Onze stretchtenten hebben een premium uitstraling. Ze geven een extra dimensie aan de ruimte en het evenement zelf. Daarnaast zijn de tenten windbestendig en brandwerend. Super veilig dus. Ook is het fijn dat ze 100% waterdicht zijn. Doordat ze ook koppelbaar zijn, zijn verschillende afmetingen mogelijk. Zo kunnen wij al onze klanten voorzien van maatwerk. Tot slot zijn de PavilionRex stretchtenten NEN-gecertificeerd. U heeft er trouwens geen omkijken naar: het opzetten en afbreken kunt u volledig aan ons overlaten!

Wij werken ook samen met verschillende partners, die u in allerlei zaken kunt voorzien. Denk aan de volledige aankleding van uw bruiloft met licht en geluid, de inrichting etc. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

http://pavilionrex.nl/