Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Trouwlocatie Ermelo

 

Hoeve Kindergoed: een prachtige en bijzondere trouwlocatie in Ermelo

Wanneer u zich aan het voorbereiden bent op wat wellicht de allermooiste en meest feestelijke dag in uw hele leven wordt, heeft u samen vast al nagedacht over hoe deze dag er uit moet komen te zien. Wie wilt u erbij hebben wanneer u elkaar het ja-woord geeft en op welke locatie wilt u dit gaan doen? Bij de oriëntatie op potentiële trouwlocaties in Ermelo loopt u vaak aan tegen het feit dat hoewel de plek soms ontzettend mooi is, er geen officieel huwelijk kan worden gesloten.
Hoeve Kindergoed daarentegen is door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie in Ermelo. Zo heeft u een schitterende locatie en kunt u tegelijkertijd er rechtsgeldig huwelijk sluiten. 

Volledig naar uw wens

Bij Hoeve Kindergoed kunt u geheel zelf bepalen waar op het terrein u elkaar het ja-woord wilt geven. Kies bijvoorbeeld voor een romantische ceremonie in onze boomgaard of opteer voor een meer traditionele viering in de feestzaal. Na het officiële gedeelte kan uw hele gezelschap gewoon op de Hoeve Kindergoed blijven voor een onvergetelijke bruiloft. Op onze trouwlocatie in Ermelo kunnen bovendien zowel u als uw gasten blijven slapen, wat na zo’n prachtige maar vooral ook enerverende dag wel zo prettig is. Bent u benieuwd wat er met uw specifieke wensen mogelijk is op de Hoeve Kindergoed? Neem dan direct contact met ons op!

http://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/