Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Uw trouwfilm laat u maken door Artvideo

Een trouwfilm laten maken door Artvideo om daarmee één van de meest bijzondere dagen uit uw leven vast te leggen? Een zeer verstandige keuze, al meer dan 100 bruiloften zijn door Arthur op beeld vastgelegd. Uw bruiloft is niet iets van alledag en moet daarom met absolute topkwaliteit gefilmd worden. Wij beschikken over deze kwaliteit, zo kunt u achteraf alles weer tot in detail herbeleven. De basis voor een topdag en uiteindelijk film is om dicht bij uzelf te blijven, bij uw eigen smaak en voorkeuren. En dit recept vormt zich om tot een prachtige trouwfilm waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. Bovendien kunt u de film aan uw kinderen laten zien, zodat ook zij een beetje van het geluk van die dag mogen ervaren. Ga naar de website www.artvideo.nl voor meer informatie.

Een trouwfilm laten maken volledig naar wens

Een trouwfilm maken is een heel karwei, waar meer bij komt kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Daarom is het fijn dat u alles rond het filmen en fotograferen uit handen kunt geven aan Arthur. Hij regelt alles van begin tot einde als duidelijk is wat uw wensen precies zijn. Vervolgens wordt er een trouwclip gemaakt die in totaal 3 tot 5 minuten duurt en een trouwfilm van 12 tot 15 minuten. Wilt u graag wat anders? Neem contact met mij op, dan bespreken wij alle mogelijkheden. Graag neem ik ook uw ideeën en wensen mee om een film op maat voor u te maken. Waar u met veel plezier op terug kunt kijken.

Boeken doet u door telefonisch contact op te nemen of het contactformulier in te vullen

Laat de mooiste dag van uw leven vastleggen op beeld, zodat u altijd terug kunt kijken naar dat moment van vreugde en geluk. Benieuwd naar onze tarieven? Op onze website is alle informatie terug te vinden. Komt u er toch niet helemaal uit of wilt u mij boeken dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Ik nodig u dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij bekijken dan de volledige dagplanning en de belangrijkste filmmomenten. Met als resultaat, een prachtige film om trots op te zijn.