Romantic florida weddings
Image default
Society / Relationships

Verras je geliefde met een ontbijtservice

Het is elke dag valentijnsdag

Je geliefde verrassen, daar heb je niet direct een speciale gelegenheid voor nodig. Want laten we eerlijk zijn, in een liefdevolle gezellige relatie ben je 365 dagen per jaar lief voor elkaar. En niet enkel op Valentijnsdag en verjaardagen. Je wilt je geliefde toch wel vaker dan dat in de watten leggen en eens goed verwennen? Waarom doe je het niet volledig onverwachts en maak je van die saaie en normale zondag een bijzondere zondag. Een zondag om nooit te vergeten.

Wat is een ontbijtservice

Maar nu vraag je je misschien af, hoe doe ik dit dan? Heb jij wel eens van een ontbijtservice gehoord? De ontbijtservice is een dienst waarbij een door jou samengesteld ontbijt bij jou aan huis wordt bezorgd. Zo kun je heerlijk samen in bed ontbijten en hoef je zelf niks te regelen en nergens naar om te kijken. De ontbijtservice is volledig compleet gemaakt met heerlijke verse artikelen zoals verste broodjes, divers vers beleg, verse vruchtensap en yoghurtjes. Ook heb je verschillende opties die je aan deze ontbijtservice kunt toevoegen zoals een fles cava of wat heerlijke chocolade. Zo wordt het ontbijt pas een echt goed feest.

Het beste verassingselement

Het leukste aan een ontbijt cadeau geven aan je geliefde is dat je hier samen van kunt genieten. Dus eigenlijk doe je iets leuks voor hem/haar maar stiekem ook voor je zelf. En dat is natuurlijk ook ontzettend leuk. Uit onderzoek is ook gebleken dat 78% van de stellen in de Nederlandse bevolking liever een ‘ervaring’ cadeau krijgt dan een materialistisch cadeau. Het samen ondernemen van een activiteit staat vaak boven het krijgen van een nieuw sierraad. En hoe origineel is het om je geliefde te verrassen met een ontbijtje dat je samen kunt op eten? Het zal een verassing zijn die hij/zij niet zal zien aankomen!