Vlaamse vrouwen ontspannen met een tantra massage

Vlaamse vrouwen ontspannen met een tantra massage

Tantra massage als oplossing tegen stress… Kom je vaak gestresseerd thuis van je werk of vergeet je zo nu en dan eens te ontspannen? Heb je bijvoorbeeld last aan je nek of rug of gewoon nood aan wat liefde? In elk van deze gevallen kan een tantra massage een oplossing bieden. Het is een sensuele massage waarbij klanten alles even kunnen vergeten en volledig kunnen ontspannen.

Het is zo dat er vooraf meestal een een-op-een gesprek plaatsvindt met de masseur. Hierdoor kan de intensiteit van de massage makkelijk aangepast worden aan de wensen van de klant.

De klant kan ook andere eisen stellen aan de masseur of masseuse voor aanvang van de werkelijke massage. Zo kan er indien gewenst geknuffeld worden met de toegewezen masseur of masseuse, dit kan met of zonder kleren. Hier merk je dus meteen het sensuele, licht erotische aspect van de massagesoort op.

Een tantra massage is gebaseerd op aanraking en wekt doorgaans een warm erotisch gevoel op.

Deze massagesoort onderscheidt zich van andere soorten door de intensiteit, al snel zal je beseffen dat je niet meer zonder kan en dat het een van de leukste en meest ontspannende tijdverdrijven is.

 

Ook duurt een tantra massage iets langer dan een gemiddelde massagebeurt. Deze duurt zo een twee uur en half. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat je levensenergie door heel je lichaam blijft stromen na de liefdevolle en respectvolle aanrakingen van de masseur of masseuse.

 

Stel nu dat je als vrouw vaak en graag een tantra massage ervaart, maar dat je man het niet apprecieert dat je steeds zo sensueel door een man gemasseerd wordt. Stel dat de intimiteit sinds enkele jaren zoek is in jullie relatie. In deze gevallen is er een oplossing, namelijk cursussen om de tantra techniek onder de knie te krijgen. Zo bestaan er onder andere tantra cursussen voor koppels. Dit kan voor een grotere intimiteit zorgen in een relatie maar ook de verstandhouding tussen beiden verbeteren. Eens de koppels dan de techniek onder de knie hebben, kunnen ze hieromtrent blijven experimenteren en uitproberen. Op die manier kan je testen wat je partner al dan niet leuk vindt en ontspant.

Aangezien sommige vrouwen geen partner hebben of geen man hebben die bereid is dit te doen of aan te leren, bestaan er ook aparte cursussen voor vrouwen.

Deze cursussen bevatten steeds een deel praktijk en theorie. Bij deze cursussen leert men ook voelen, op die manier snapt men beter wat het effect is van een massage die men geeft en krijgt men meer inzicht in Tantra.

 

Een tantra massage kan een ideaal cadeau zijn voor bijvoorbeeld Valentijn of andere al dan niet romantische aangelegenheden. Indien je partner niet bereid is deel te nemen aan een cursus om de techniek onder de knie te krijgen, zou hij of zij een tantra massage cadeau kunnen doen om een teken van liefde te tonen.

Ook cursussen voor tantra massages zijn een perfect cadeau voor een verliefd stel. Dit kan tevens een zeer nuttig cadeau of idee zijn wanneer de romantiek in de relatie wat is weggeëbd en deze terug wat opgekikkerd dient te worden.

 

In het algemeen zijn massages niet goedkoop en een tantra massage is daar ook geen uitzondering op. Voor een degelijke en sensuele tantra massage betaal je al snel rond de €250. Dit weliswaar voor een volledige behandeling van ongeveer twee en half uur. Afhankelijk van de masseur kan de massage thuis plaatsvinden. De prijs is op dat moment natuurlijk afhankelijk van de regio naar waar de masseur zich moet verplaatsen en kan op basis daarvan iets of wat oplopen.

Voor cursussen moet men ook al snel €300 neertellen.

 

Ben je iemand die graag op een sensuele of zelfs licht erotische manier ontspant en er wel een centje aan wil besteden dan is de tantra massage of cursus zeker een aanrader.