Volg een interieur opleiding op het MBO overdag of ’s avonds

Volg een interieur opleiding op het MBO overdag of ’s avonds

Droom jij van een nieuwe baan en lijkt het je wel leuk om interieurs te ontwerpen? Of ben je net klaar met de middelbare school, maar wil je graag werken en studeren tegelijkertijd? Kies dan voor een van de verschillende interieur opleidingen op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.

Leer de mooiste interieurs samenstellen door het volgen van een interieuropleiding op het MBO

Er zijn heel wat verschillende zaken waarbij je rekening mee moet houden bij het ontwerpen van een interieur. Ben je nieuwsgierig naar de diverse aspecten? Volg dan een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. In een deel- of voltijdopleiding leer je alle kneepjes van het vak interieurontwerper. Zo heb je in het tempo dat jou uitkomt je diploma op zak. Wist je dat ze bij Linnartz Opleidingengroep ook andere opleidingen aanbieden op zowel HBO of MBO niveau? Zo volg je bij dit gespecialiseerd opleidingscentrum ook een deel- of voltijd hotel management HBO opleiding.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Ben je net klaar met je middelbare school en wil je graag in de horeca werken? Of ben je jouw huidige werk beu en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO.